Контакт

„112 Планекс” ДОО за пројектовање и безбедност

 

 

Адреса:

Vojvode Micka Krstića 1M/lokal 1

11060 Beograd – Palilula

 

Телефони:
011/679-1470
064/615-5860
063/8920-762

 

Е-маил:

office@112planeks.rs
112planeks@gmail.com

 

    како до нас?